Чемпіонат області з баскетболу серед кадетів. Перемагають франківські команди

Минулими вихідними у Івано-Франківську проходив чемпіонат області з баскетболу серед кадетів — юнаків 1995 року народження та дівчат на рік молодших.

У чемпіонаті серед юнаків брали участь дві команди з Івано-Франківська — ДЮСШ №2 та ОДЮСШ, команда міста Калуша та команди Богородчанського та Тлумацьокого районів. Перемогу здобули юні франківські спортсмени з ОДЮСШ. Призерами стали команди з Калуша та ДЮСШ №2.

У дівчат боротьба була запеклішою. Чемпіонами області серед дівчат стала знову ж, як і в юнаків, команда ОДЮСШ. На п'єдестал пошани піднялися також команда ДЮСШ №2 та спортсмени з Тлумацького району.

За словами завідувача сектора навчально-спортивної роботи Івано-Франківської облдержадміністрації Миколи Стефанка, такий чемпіонат проводиться вперше.

«Плануємо проводити такі чемпіонати щорічно адже спорт — це, як відомо здоров'я, — розповідає Микола Стефанко, — Подібні заходи ми проводимо щорічно в різних вікових категоріях. Цьогоріч наші спортсмени 1992 року народження взяли участь у Молодіжних іграх, де юнаки зайняли 4 місце, а дівчата показали шостий результат».

old_editor, 30.11.2009 20:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини