У Франківську вимагають надати людям статус постраждалих від фінансової кризи

В Івано-Франківську продовжує «рости» наметове містечко, яке організував «Антикризовий спротив» під стінами адмінбудинку.

За словами керівника «Антикризового спротиву» Віктора Неміша, сьогодні поставили велику палатку, де буде розташована «буржуйка» і польова кухня.

Кореспондент «Малакави» помітив, що в палатках зазвчиай відсутні страйкарі. Палатки стоять для декорації, а самі ж мітингуючі в цей час сидять в машині і філософськи споглядають за наметовим містечком.

«Минулої ночі було дуже холодно, тому учасники акції змушені були грітися в машинах, бо в палатках було надто холодно», — сказав «Малакаві» Віктор Неміш.

За його словами, учасники акції вже зібрали 500 підписів людей, що постраждали від фінансової кризи.

«До нас приходять і розповідають про те, що мають проблеми з кредитами чи, що всю сім’ю звільнили з роботи і вони не мають засобів до існування. Тобто фінансова криза зачепила десь 90 % людей», — каже Віктор Неміш.

Учасники «Антикризового спротиву» вимагають аби держава визнала фінансову кризу та надавала статус постраждалих від фінансової кризи. Вони вимагають, аби міська рада прийняла звернення до центральних органів влади з вимогою прийняти пакет антикризових законів.

Також, за словами Віктора Неміша, «Антикризовий спротив» організовує глобальну акцію у четвер, що це за акція пан Неміш на разі не говорить.

old_editor, 03.03.2009 13:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини