У Ватикані перейняли досвід Палійчука

Священики Ватикану будуть працювати погодинно. Через 50 років Ватикан відновив правило про обов'язкову реєстрацію часу приходу на роботу співробітників міста-держави.

Більше 2 000 священиків були роздані спеціальні магнітні картки, якими вони зобов'язані користуватися під час приходу і відходу з роботи.

Як вважають ті, хто згадує добре забуте старе, це допоможе підвищити дисципліну та ефективність роботи священнослужителів. Оплата ж їхньої праці також буде здійснюватися відповідно до тарифного плану і годин роботи, - повідомляє Rokf.ru .

Спочатку, 50 років тому дану постанову скасував Папа Римський Іоанн XXIII - до того дана практика існувала до 1960 року.

Незважаючи на те, що нововведення було здійснено лише недавно, уже з'явилися перші скарги: літні священики ремствують на те, що з новою системою занадто багато мороки і їм важко в ній розібратися. На жаль, не повідомляється, чи є магнітна картка в Папи Римського Бенедикта XVI.

Нагадаємо, цього року подібну систему було встановлено в будинку обласної державної адміністрації відповідно до розпорядження голови ІФ ОДА Миколи Палійчука.

old_editor, 09.11.2008 19:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини