Вторгнення вже було, а до загострення ми повинні бути готові кожного дня – офіцер ВСУ

На території України вже шість років йде війна, так прокоментував інформацію від експерті про те, що РФ готується до нової агресії щодо України, офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

Він нагадав, що на території Донецької та Луганської областей знаходяться 1 та 2 армійські корпуси, які є класичними російськими підрозділами, сформованими за штатами та статутами збройних сил РФ. Ці підрозділи підпорядковані і перебувають під контролем командування Південного військового округу збройних сил Росії. Обидва корпуси входять до складу 8-ї армії і звідти отримують озброєння, боєприпаси, паливно-мастильні матеріали, продовольство.

«Тож досить цієї паніки та нагнітання. Вторгнення вже було, а до загострення ми повинні бути готові кожного дня. Не в залежності від їх указів, розпоряджень, військових навчань чи інших дій», - додав Штефан.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін оголосив безтермінову мобілізацію. На думку експертів, це може свідчити про те, що РФ готується до війни. В свою чергу нардеп Володимир Арєв спрогнозував, що новий акт агресії може статися у серпні-вересні.



Леся, 30.06.2020 08:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини