Мешканці Косівського району написали лист президенту. Просять вплинути на голову облдержадміністрації

Мешканці Косівського району написали відкритого листа президенту Петру Порошенкові, в якому розповіли йому про ситуація, яка склалася довкола ремонту дороги Яблунів-Делятин. Текст листа опублікував у Фейсбуці активіст Микола Стріпачук.

У листі сказано, що громаді неодноразово було обіцяно відремонтувати дорогу, проте всі домовленості не виконуються.

«Навіть після того коли громадськість вийшла на протести голова облдержадміністрації відмовився від зустрічі з громадою, чим спровокував двохтижневе блокування курортно-туристичного регіону. Усвідомлюючи плачевність ситуації та громадянський патріотизм шляхи були розблоковано під гарантії президентського представника О. Гончарука який в черговий раз шахрайським способом обдурив громаду , чим принизив представницьку владу перед громадою. У зв’язку з цим просимо Вас втрутитись у розв’язання даної ситуації та відновити попрані права нашої громади», - сказано у листі.

У Порошенка просять зробити все для того, аби запобігти наступним акціям протесту.

«Щиро просимо Вас як гаранта наших конституційних прав, відвернути акції громадської непокори, вплинути на О. Гончарука, або звільнити даного суб’єкта саботажу в регіоні, як особу що принижує президентську владу в регіоні, втрутитись у ситуацію, що склалася у зв’язку з відновленням даного автошляху», - сказано у листі.

Леся, 10.09.2018 07:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини