Ця ситуація показала мені жахіття куди може призвести неонацизм – Архипова про пікетувальників «СТАНу»

28 жовтня, близько двох десятків активістів «Правого сектору» та «Національного руху – Карпатська Січ» пікетували офіс правозахисної організації «СТАН» В Івано-Франківську, оскільки на їх думку вона є сепаратистською.

«Знаєте, ця ситуація вона, як показала мені жахіття куди може призвести неонацизм, так и продемонструвала силу громадянської солідарності!» - написала у Фейсбуці член організації, донька загиблого добровольця Олеся Архипова.

Підтримав Олесю Архипову і Мірко Сабліч.мВін розповів про батька дівчини Василя Архипова, 57-річного шахтаря із Макіївки.

«Пережив інсульт. Його не могли взяти в армію, і він знайшов добробат "Донбас". Архип загинув в одному з перших боїв в травні 2014. А поруч з Василем його донька Олеся. Олеся зараз, за словами Олега Покальчука, "керує одною з найуспішніших і найефективніших переселенських організацій в Україні. І з точки зору виховання патріотизму, і економічно. Як на мене, це взірцева патріотична організація ТПО», - відзначив Мірко Сабліч.

Нагадаємо, активісти «Правого сектору» та «Карпатської Січі» вважають «СТАН» сепаратистською організацією і хочуть, аби вона припинила діяльність у місті. Олеся Архипова каже, що націоналісти не повірили, що її батько загинув на фронті.

 

 



Леся, 29.10.2017 06:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини