Михайловій, яка збила патрульного, загрожує до восьми років позбавлення волі

Івано-Франківська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждало двоє жителів Івано-Франківська та працівник патрульної поліції, про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Встановлено, що жінка, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не обрала безпечної швидкості та вчинила наїзд на пішоходів, а також працівника патрульної поліції.

За даними прокуратури, двоє потерпілих отримали ушкодження середнього ступеню, а один – тяжку. Окрім того, встановлено, що водій не надала допомогу травмованим, а поїхала із місця ДТП.

Жінку звинувачують у порушенні ПДД та залишенні в небезпеці. В прокуратурі кажуть, що їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Мова йде про Тетяну Михайлову, яка не просто вчинила п’яне ДТП, а й похвалялася, що «збила мусора». Постраждав патрульний Ігор Палійчук, який і досі перебуває на лікарняному, через отриману травму він не зможе служити в поліції.

Михайловій призначили заставу у розмірі 1 млн. 336 тис. гривень, проте апеляційний суд зменшив її до 236 тис. гривень. Михайлова вийшла із СІЗО.

Проте через деякий час вона знову вчинила п’яне ДТП, після нього – лягла в лікарню.

Слідчі повідомили, що справа відносно Михайлової «заморожена».

Леся, 27.10.2017 16:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини