Москаль попросив Гройсмана його звільнити, бо область віддали контрабандистам

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль попросив прем’єра Володимира Гройсмана скористатися його конституційним правом і дати подання Президенту Петру Порошенко на його звільнення, текст звернення опублікований на офіційному сайті посадовця.

Москаль виступив проти кулуарного призначення голови обласної митниці.

«За наявною інформацією (голова ДФС України) Насіров уже призначив виконувача обов’язків начальника Закарпатської митниці. Підкреслюю, що із Закарпатською обласною державною адміністрацією це призначення не узгоджувалося… Дозволю собі провести аналогії. На Одещині голова облдержадміністрації Саакашвілі протистоїть "горіховій мафії", а на Закарпатті мені доводиться боротися з "тютюновою мафією". У результаті ми обоє програли. З огляду на це, я не бачу сенсу свого подальшого перебування на посаді голови Закарпатської ОДА», - заявив Москаль.

За його словами, «подолати контрабанду в окремому регіону за умов, коли центральні структури не тільки не допомагають, а навпаки – намагаються відновити тіньові схеми, – неможливо».

«А зараз Закарпаття віддається на відкуп контрабандистам і вмикається зелене світло для незаконного переміщення сигарет через державний кордон», - додав Москаль.

Леся, 06.05.2016 10:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини