Нардеп пояснив, як влада мала відреагувати на Майдан-3, щоби у суспільстві не виникло спротиву

У неділю в Києві відбувся протест, який уже охрестили Майданом-3. Невідомі люди, вимагають публічного звіту від Президента Петра Порошенка за рік роботи. Окрім того, протестувальники хочуть почути інформацію про те, як проходять розслідування вбивств на Майдані під час Революції Гідності, та хто відповів за «котли».

Проте в ніч на понеділок невідомі у балаклавах демонтували кілька палаток, які встановили протестувальники.

«Нинішньому Президенту, для того, щоб не бути схожим на попереднього, потрібно усе пояснювати своїм громадянам. Якщо всі бачать у новинах неадекватних людей, які ставлять намети, то перед тим, як їх розганяти, потрібно людям пояснити – хто вони такі, за що вони «борються» і чиє замовлення виконують. І лише після цього, отримавши мовчазну згоду суспільства, можна вчиняти певні дії.

Якби все це було зроблено, і серед білого дня, до тих, хто вирішив пожити в центрі Києва, прийшли і ввічливо попросили їх піти, ні в кого б не залишилося поля для маніпуляцій – ні в російської пропаганди, ні в європейців, ані в п’ятої колони. А тепер Президент з високою ймовірністю може отримати негативну хвилю про те, що нинішній глава держави переймає звички попереднього», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Віктор Балога.

Леся, 08.06.2015 14:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини