Кого запропонують на місце Порошенка, Яценюка чи Коломойського? – експерт

Громадські активісти із другого червня розпочнуть збір підписів за відставку Президента Петра Порошенка, мовляв від часу Революції Гідності в країні нічого не змінилося.

«Сьогодні підписи, а завтра пояс Шахіда? Як можна зараз такий маразм нести. Сто раз вже говорив, Петро Порошенко  не найкращий президент, але він і не найгірший. Бо те що було в нас то ПП це крок вперед. Є недоліки, є нюанси, але ... Ці недоумки збиратимуть підписи за відставку, а кого вони збираються пропонувати для заміни, слухайте не здивуюся якщо Яценюка, чи Коломойського», - пише на свій сторінці у Фейсбуці Роман Реведжук, голова правління ГО «Всеукраїнська громадське ініціатива «Справедливі патріоти».

За його словами, Порошенко добре тримає удар на рингу міжнародної та геополітики, звичайно він самостійно не може все вирішити, але треба собі дати звіт.

«Постійна критика також йому не на руку, ну не робот він, така сама людина як і ми всі. Отож, давайте краще пропонувати якісь реалістичні речі, а подібних провокаторів гнати мітлою.
В Порошенка до кінця року ще є карт-бланш, відповідно він його повинен використати ефективно, а для цього ми також як люди цієї країни, повинні бути активними. І пам’ятаючи про майданівські лозунги можна сказати "Разом і до кінця"!»
- каже Реведжук. 

Леся, 29.05.2015 12:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини