Тимошенко розповів, як просив вибачення у лідера «Батьківщини»

Народний депутат Юрій Тимошенко розповів, що вибачився за свої слова на адресу політиків. Мова йде про його виступ у Верховній Раді, коли він поцікавився, чому президентський син не на війні, і порадив Юлії Тимошенко відправити у зону АТО свою дочку.

Про це депутат написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Правда про президентського сина виявилася в цих умовах неймовірною. Тільки-но мені вказали на мою помилку, я одразу шокований пішов якнайщиріше вибачатись. Водночас ця правда стала для мене і радісною, бо в хвилину найбільшої зневіри виявилось, що я не повинен соромитись свого президента, а, навпаки, можу пишатись і ним, і його сином перед усім світом. Дуже сподіваюсь, що якщо не відразу, то колись пан президент пробачить нехай такого неправого, але безперечно безкорисливого, та, можливо, найчеснішого і найвірнішого свого солдата», - каже Тимошенко.

Окрім того, він розповів, як просив вибачення у ЮВТ. 

«З Юлією Володимирівною вдалося переговорити особисто і спокійно. Сподіваюсь, що її пробачення було таким самим щирим, як і моє вибачення перед нею. Також хочу вибачитись і перед всіма іншими людьми, яких зачепили мої слова. Не так все було в дійсності, як вирвано з контексту показали медіа. В будь-якому випадку я робив це не заради себе, адже добре усвідомлював наслідки, а виключно заради простих людей», - каже нардеп.

Леся, 23.04.2015 08:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини