Олександр Сич: «Вийшовши на майдани, українська нація власноруч визначила своє майбутнє»

«Свого часу відомий древній політик Котон Старший на кожному засіданні Сенату виголошував фразу: «Карфаген має бути зруйнований!». Так само я сьогодні символічно тричі повторюю фразу: як і Карфаген мав бути зруйнований, так само сьогодні донецько-кримінальний клан режиму Януковича в Україні має бути ліквідований!», - саме так висловився народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Олександр Сич, виступаючи на сесії Івано-Франківської обласної ради 26 листопада 2013 року.

Виступаючи 26 листопада на Вічевому майдані в м. Івано-Франківську під час позачергової сесії Івано-Франківської обласної ради, народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич підтримав евроінтеграційні прагнення українців, які в знак протесту проти політики чинного режиму Януковича вийшли на «Евромайдани» й відстоюють европейське майбутнє України.

«Зміни в державі можливі тільки тоді, коли за них виступає молодь. Якщо ми хочемо европейської країни, ми зобов’язані відстоювати це право. Саме молодь є рушієм Европейської революції в Україні. Сьогодні обласна рада виконала волю громади та від імені громади Прикарпаття висловила позицію та бажання до евроінтеграції», – відзначив голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода».

На переконання Олександра Сича, за зраду державних інтересів збанкрутілий, антиукраїнський уряд Азарова, режим Януковича загалом мають бути ліквідовані.

 Свого часу відомий древній політик Котон Старший на кожному засіданні Сенату виголошував фразу: «Карфаген має бути зруйнований!». Так само я сьогодні символічно тричі повторюю фразу: як і Карфаген мав бути зруйнований, так само сьогодні донецько-кримінальний клан режиму Януковича в Україні має бути ліквідований. Досить нашому Президенту Януковичу говорити про євроінтеграційний курс, а тим часом гальмувати цей процес. Збанкрутілий уряд, немов жебрак, вимагає від Европи грошей за те, щоб вона прийняла нас у свою сім’ю. Колись ми просилися в Европи, а тепер, коли маємо шанси підписати Асоціацію, наш уряд робить крок назад. Такий уряд має піти у відставку!», – наголосив Олександр Сич.

Леся, 26.11.2013 16:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини