Студенти-політологи могли би стати помічниками нардепів

Депутат Верховної Ради України Василь Гладій, який взяв участь у конференції «Перспективи студентів і абітурієнтів спеціальності «Політологія», яка відбулася вчора в ПНУ.ім.В.Стефаника, запропонував цікаву ідею для студентів-політологів.

«В мене на меті є цікава ідея проведення конкурсу на посаду помічника депутата Верховної Ради України. Я думаю мене би мали підтримати колеги по парламенту,адже це було б раціональним рішенням, дати можливість студентам застосувати свої знання на практиці.Також це можливість в подальшому самореалізуватися на високому рівні», - сказав нардеп.


Своїми враження поділилися також викладачі спеціальності «Політологія».

«Особисто я прекрасно відношуся до даної ідеї, адже будь-яка наука без практики нічого не варта.Помічник депутата Верховної Ради забезпечує ефективну діяльність на найвищому законодавчому рівні.Тому це є хорошою мотивацію для молодих студентів,які обрали наш напрямок», - поділився своїми враженнями кандидат політичних наук,начальник науково-дослідницької частини, директор Наукового інформаційно-аналітичного Центру НАТО,доцент кафедри політології, викладач Олег Білоус.


Денис Тиняний

Леся, 10.04.2013 08:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини