Ярослав Ткачівський презентував виставку «Лицар свободи й любові»

Письменник Ярослав Ткачівський презентував власну виставку літературних творів. Її 14 вересня було відкрито у Літературному музеї Прикарпаття.

Виставка під назвою «Лицар свободи й любові» є ювілейною й присвячена 55-літтю творчої діяльності літератора.

Привітати письменника у цей день завітали голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, український літературний критик, голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки письменників України Євген Баран, член Національної Спілки письменників України, журналіст Василь Лесів, директор обласної універсальної наукової  бібліотеки ім. І. Франка, заслужений  працівник культури України Людмила Бабій, директор Української гімназії №1 м. Івано-Франківська Ігор Дейчаківський, десятки інших відомих в області й не тільки літературних критиків, письменників, діячів сфери освіти, культури та мистецтва.

«Ти – справжній митець слова. Ти – «бунтар», якщо оцінювати з громадсько-політичної точки зору. Твоє слово завжди влучне, завжди аргументоване на сесіях обласної ради. А зважаючи на те, що завтра Міжнародний день демократії, зауважу, що сьогодні і твоє слово, і слово твоїх колег письменників та літераторів є як ніколи необхідним для порятунку демократії, її захисту. Для відстоювання цих традиційних основ українського суспільства твоя поезія, і лірична, і громадянська, є вкрай необхідними. Тому я щиро бажаю тобі й надалі залишатися таким же «бунтарем» і своєю працею приносити користь українському суспільству», – зауважив Олександр Сич, звертаючись до ювіляра.

 

Леся, 14.09.2012 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини