Жителі вулиці Низової погрожують міській владі протестами

У Івано-Франківську черговий скандал, пов’язаний із ремонтом доріг. Мешканці вулиці Низової погрожують місцевій владі, що перекриють одну із центральних вулиць міста Незалежності, якщо влада не дослухається до їхніх проблем.

Справа у тому, що в Івано-Франківську будують каналізаційний колектор на вулиці Низовій, будують уже кілька років. Пів дороги розкопана, вантажний транспорт їздить по іншій частині дороги, як наслідок, у будинках, які знаходяться поруч – потріскали стіни.

Проте нарікання мешканців вулиці Низової на цьому не закінчуються. Вони кажуть, що ремонтники не відновлюють дощеприймальну каналізацію. А це означає, що у час злив будуть затоплені двори будинків по вулиці Низовій.

У «Водоекотехпромі» кажуть, що ремонтні роботи проводить інвестор. Він повинен відновити і дощеприймальну каналізацію, інакше акт виконаних робіт йому не підпишуть.

Проте франківці знаючи ціну обіцянок влади, налаштовані рішуче. Кажуть, якщо дощеприймальна каналізація не буде збудована, вони вдадуться до радикальних методів – перекриють вулицю Незалежності.

Леся, 15.08.2012 13:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини