Вакансій на лідера опозиції немає - Томенко

Під час зустрічі з журналістами в Івано-Франківську, заступник голови Верховної Ради України, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Микола Томенко ще раз запевнив, що лідером опозиції і надалі залишається Юлія Тимошенко. Не зважаючи на ті умови, в яких вона зараз перебуває, Юлія Володимирівна і далі продовжує свою політичну роботу.

«Юлія Тимошенко була, є і залишається лідером об’єднаної опозиції, я завжди говорив і притримуються тієї точки зору, що лідер опозиції не обов’язково повинен бути народним депутатом. Тимошенко не дивлячись на ті умови, які створила їй влада повністю в матеріалі, ми в постійному контакті з нею, дискусія відбувається навіть в такий нелюдський спосіб», - зазначив Микола Томенко.

Юлія Тимошенко разом з командою продовжує працювати над програмою, над списком, тобто вона продовжує роботу, як лідер партії та опозиції, наголосив Микола Томенко. Він запевнив, що «вакансій на лідера опозиції немає».

Як додав Микола Томенко, сьогодні для звільнення Тимошенко перемога на парламентських виборах для «Батьківщини» є більш переконливим аргументом для звільнення, а ніж перемога в Європейському суді.

«Так, як теперішня влада коментує рішення Європейського суду про надання меддопомоги в стаціонарних умовах, то це викликає в нас підозру, що і можливо рішення суду стосовно незаконності ув’язнення коментуватимуть так само. Тому нам краще перемогти на парламентських виборах, аніж сподіватись на рішення Європейського суду», - сказав Микола Томенко.

Леся, 27.03.2012 08:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини