Олександр Турчинов: Влада намагається відволікти увагу суспільства від своїх провалів в економіці

Мусуючи справи 15-річної давнини, влада намагається відволікти увагу суспільства від свого провалу в економічній та соціальній політиці.  
 
Про це у п’ятницю ввечері заявив Перший заступник Голови партії “Батьківщина” Олександр Турчинов в ефірі «Шустер LIVE».
 
«Останні декілька років в країні тільки і роблять, що обговорюють справи Тимошенко, тому що влада не хоче, щоб в суспільстві обговорювали те, що треба обговорювати: провал економічної та соціальної політики», - сказав він.
 
За словами Турчинова, влада свідомо замовчує те, що «в бюджеті, який вони намагаються затвердити, немає жодних пільг для соціально незахищених верств населення».
 
«Жодної позиції в бюджеті, щодо пільг для афганців, для чорнобильців, для лікарів, для вчителів не передбачено», - наголосив він.
 
“Влада не хоче, щоб ми про це говорили. Про їхні злочини, про їхню недолугу політику, про їх тотальну корупцію”, - сказав він, пояснивши, що через це владі вигідніше перевести увагу суспільства на справи проти Тимошенко.
 
“Зараз замість того, щоб говорити, чому вони не виконують свої обіцянки, чому вони знущаються  над країною, чому вони крадуть мільярдами, ми будемо сперечатися, що було 15 років тому ”, - додав Турчинов.
 
На його думку, зараз є більш актуальні речі: “Як сьогодні знущаються над країною, як сьогодні знищують підприємства”.
 
“Про це треба говорити: чому у нас сьогодні бізнесом мають право займатись тільки ті, хто працюють на команду президента Януковича, на його «смотрящих» чи його родину?”, - зазначив він.
 
За його словами, Україну сьогодні штовхають в той сценарій, який пише влада в адміністрації президента, “щоб продовжити свою агонію”.
 
“Вони хочуть сьогодні запустити тотальний терор в країні. За їх замислом, тільки ті зможуть спокійно ходити по вулицях, хто кричатиме «ура» Януковичу, але ми цього не допустимо”, - резюмував Турчинов.
Леся, 17.10.2011 11:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини