Місця для відпочинку на водоймах перебувають у неналежному стані

Івано-франківські пляжі не об лаштовані для купання. Вони не готові до прийому відпочивальник – немає кабінок для перевдягання та смітників, відсутні також щити з інформацією у місцях, де купатися заборонено.  Як не дивно, але увагу на це звернули лише рятувальники, які відзначають, що міські чиновники і служби не проводять жодних робіт для благоустрою відпочинкової території.

Проте депутатам не до благоустрою, їх хвилює безпека на місцевих водоймах.

Можновладці хотіли б частіше бачити міліціонерів та членів дружинної організації Штаб у місцях відпочинку, адже саме на цю роботу з міського бюджету виділяють немалі гроші.

На захист правоохоронців став Андрій Прусак, заступник начальника міського відділу УМВС, який запевнив, що кожного дня на чергування на береги річок та водойм заступає близько двох десятків міліціонерів і на даний час охорона громадського порядку в цих місцях у належному стані.

Інспектори ж МНС за необладнані береги річок, обіцяють карати комунальників приписами та штрафами. Також останні можуть отримати ще й  від ревізорів, за нецільове використання коштів.

 

Леся, 24.06.2011 11:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини