Соловей пообіцяв відремонтувати усі дороги та будинки в місті

Юрій Соловей у разі обрання його на посаду мера Івано-Франківська пообіцяв відремонтувати міські дороги, будинки та забезпечити п'ять тисяч нових робочих місць.

Про це він заявив на учорашній конференції "Громадського Форуму".

"Кожен з нас відповідає за те, яким наше місто буде в наступні п'ять років. Я відчуваю це місто рідним і разом із вами ми зробимо його кращим, - зазначає Юрій Соловей. - Наші пріорітети - це реформи. Я обіцяю десять нових інвестиційних проектів, п'ять тисяч нових робочих місць для франківчан та збільшення бюджету міста втричі".

Також голова ГФ пообіцяв зробити порядок у господарці міста.

"Зараз ЖКГ доведено до ручки. Якщо не взятися за нього зараз, то потім може бути пізно, - каже Юрій Соловей. - Я кажу, що за п'ять років в Івано-Франківську будуть відремонтовані дороги, для цього ми залучимо 350 мільйонів гривень кредиту світового банку перейдемо на індивідуальне опалення, побудуємо багаторівневі паркінги та відремонтуємо усі будинки".

За словами Юрія Солов'я, він дуже стурбований нестачею дитячих дошкільних закладів у місті. Він обіцяє, що за час своєї каденції збудує три нові дитсадки.

"Треба повернутися обличчям до наших діток, адже вони - наше майбутнє, - говорить голова ГФ. - Ми відновимо усі спортивні школи та клуби за місцем проживання".

Леся, 27.09.2010 17:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини