Подаруй Франківську квітку: що більша ініціатива знизу, тим краще розвивається місто — Федорук

З ініціативи регіонального відділення «ОТП Банк» влітку в Івано-Франківську розцвітуть підвіконники, балкони, тераси. Про це сьогодні повідомив керівник регіонального відділення Олег Наворенський.

З 1 червня по 20 серпня, як повідомляють організатори, мешканці міста зможуть взяти участь у конкурсі «Місто квітів: подаруй Франківську квітку», за умовами якого кожен франківчанин зможе зареєструватися в конкурсі та запросити до себе фотографа, який сфотографує заквітчаний фасад балкону чи підвіконника.

«Завдяки конкурсу ми піднімемо екологічне питання в місті. Крім того, жоден учасник не залишиться без подарунків. Сьогодні ми розраховуємо на 200 учасників. Власне на таку кількість учасників вже розраховано призів. Але при потребі ми збільшимо цю кількість», — каже Олег Наворенський.

Згоду на проведення подібного конкурсу організатори отримали й від міської влади.



«Дуже важливо, коли в місті розвивається соціально-відповідальний бізнес. Що більше буде йти ініціатива знизу, то краще розвиватиметься місто. Бо влада змінна, а жителі міста – постійні»
, — зауважила заступник міського голови Зінаїда Федорук.

Олег Наворенський також зазначив, що переможець конкурсу отримає в подарунок ноутбук, також розігруватимуться як призи цифровий фотоапарат та абонемент на 10 сеансів у кінотеатр «Люм`єр» на 2 особи.

Зареєструватися, щоб взяти участь у конкурсі, може кожен мешканець міста за телефоном 71-60-60.

old_editor, 17.05.2010 21:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини