У Франківську вперше за останні п’ять років буде військовий парад. Російські військовослужбовці не братимуть у ньому участь

Вперше за останні п’ять років на честь 65 річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні у Івано-Франківську відбудеться військовий парад, повідомляє підполковник Тарас Грень Західний регіональний медіа-центр МО України.

Відповідно до наказу начальника військового гарнізону підполковника Геннадія Долгашова, та рішення губернатора області Михайла Вишиванюка, в параді візьмуть участь представники всіх силових структур які дислокуються на Прикарпатті, а також Богодчанського військово-спортивного ліцею. Таким чином буде створено 6 парадних розрахунків по 25 чоловік в кожному. Відкриє парад Бойовий Прапор 226 Глуховсько - Київської стрілецька дивізія, яка визволяла Прикарпаття віл німецько-фашистських загарбників. Спеціально для цього Прапор буде тимчасово вилучено з місця його постійного зберігання у Народному військовому музеї «Героїв Дніпра».

«Для участі у параді ми відібрали лише кращих військовослужбовців, – зазначив підполковник Геннадій Долгашов. – Зараз відбуваються тренування та залагодження строю. Адже парад має стати справжнім видовищем і прикрасою урочистостей присвячених великій Перемозі».

Як повідомив «Малакаві» Тарас Грень участь у параді в Івано-Франківську не братимуть військовослужбовці із Росії.

old_editor, 29.04.2010 21:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини