Бій за електорат Прикарпаття: Литвин, Ющенко, Тягнибок, Тігіпко. Хто наступний?

Політиків, а нині кандидатів у Президенти України, у звичайний не передвиборчий час, в регіони і пряником не заманиш. Хіба що станеться якесь лихо, на кшталт повені чи епідемії. Комфортніше відсиджуватися в столиці чи їздити з візитами та робочими поїздками по закордонах.

Проте нині не той час, щоб просто сидіти. Треба брати «ноги в руки» і їхати переконувати електорат прийти на вибори і проголосувати. І не просто проголосувати, а віддати свій голос за найдостойнішого і най, най, най, який зможе подолати всю біду і вивести країну у світла майбутнє.

От і потяглися ланцюжком на Прикарпаття кандидати в Президенти із промовами та обіцянками.

Вчора і сьогодні за себе агітує кандидат, а попутно ще й голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Завтра на Прикарпатті перебуватиме нинішній Президент, який хоче стати президентом вдруге, Віктор Ющенко. О 12 годині він вручатиме нагороди в Івано-Франківській ОДА, а потім о 14.00 відвідає форум на його підтримку, що відбудеться в Драмтеатрі.

Не забуває про Франківськ і ще один вічний кандидат, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Він теж Прикарпаттю присвятить аж два дні. 12 грудня відвідає Калуш, а 13 грудня агітуватиме в Долині та Івано-Франківську.

За попередніми даними 23 грудня Івано-Франківськ відвідає Сергій Тігіпко. Обіцявся приїхати на Прикарпаття і лідер ПР Віктор Янукович.

old_editor, 09.12.2009 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини