Гриценко розповів про армію «на приколі»

«Наша армія стоїть. На приколі. Керівники держави згадують про неї лише під час виборів», — розповів народний депутат Анатолій Гриценко у своєму блозі на персональній сторінці в інтернеті.

Політик переконаний, що армія нікого, крім самих військових, не цікавить: «Чого тільки військовим не обіцяють… А після виборів про армію забувають. Крім самих військових, вона більше нікого не цікавить».

Народний депутат відмітив, що нинішній рік для Збройних Сил України особливий, бо уся бойова підготовка армії зводиться лише до тренувань до параду.

«Нинішній рік «унікальний». Бойова підготовка Збройних Сил зведена до підготовки і проведення параду. Жодних серйозних навчань не проведено і вже не буде проведено – уряд не виділяє коштів. Міжнародних навчань цього року в Україні теж не буде – Рада не надала дозволу, а точніше, навіть не проголосувала за розгляд цього питання», — розповів Анатолій Гриценко.

За його словами, особовий склад сьогодні «читає підручники, марширує на плацу, зрідка обслуговує техніку, яка вже давно не виходила з парку. Яка мотивація служити в такій армії для офіцера, контрактника? Жодної. Це не емоції, це реальність», — вважає політик.

old_editor, 01.09.2009 15:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини